Inbouw

Molenaar Witgoed B.V. is gespecialiseerd in het vervangen van inbouwapparaten in uw keuken. Indien het binnen de mogelijkheden past kunnen we in overeenstemming met de klant tot een resultaat komen. Omdat de maatvoering van de keuken bepalend is voor hetgeen geleverd wordt, komen we van te voren de apparaten inmeten.

Wij houden rekening met bijzondere factoren

Een bestaande keuken heeft te maken met ouderdom, denk bijvoorbeeld aan waterschade, verzakking, slijtage of aanpassingen in de loop der tijd. Het vereist deskundigheid en ervaring om met al deze factoren rekening te houden bij het installeren van een inbouw vaatwasser, koelkast, kookplaat of oven. Voor een afzuigkap is het belangrijk te weten hoeveel afzuigcapaciteit nodig is en/of het stuc- of tegelwerk niet hoeft te worden aangepast.

Zien wat wij onze inbouw mogelijkheden zijn?

In onze winkel in Dordrecht en in Alblasserdam hebben we een keukenopstelling staan waar we u graag voorbeelden van willen laten zien van de mogelijkheden.

Meer weten over inbouwapparaten in uw keuken?

Kom langs in één van onze filialen. Of neem contact met ons op via telefoon, e-mail of website. Wij zijn u graag van dienst.

Wassen & drogen
Uw was- en/of droogautomaat in de keuken (laten) inbouwen? Dat kan, compleet met bijpassend deurpaneel.

Lees meer

Koelen & vriezen
Uw koel- en vrieskast (laten) inbouwen? Er is keuze genoeg uit diverse inbouwkoel- en -inbouwvrieskasten.

Lees meer

Vaatwassen
Uw vaatwasser gedeeltelijk of volledig integreren in uw keuken? Molenaar Witgoed helpt u graag.

Lees meer

Koken
Uw kookplaat, oven of (combi)magnetron (laten) inbouwen? Wij hebben de kennis & ervaring en geven u graag advies bij het maken van uw keuze!

Lees meer