Bezorgen

Molenaar Witgoed B.V. heeft een eigen bezorgdienst. Uw aankopen worden daardoor snel en vakkundig bezorgd én geïnstalleerd. Op het afgesproken moment, op de door u gewenste locatie. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van inbouwapparaten. Zo passen we desgewenst uw keuken aan om uw apparatuur zo optimaal mogelijk te installeren. Indien nodig verwijzen we u door naar gerenommeerde meubelmakers.

Ruime voorraad

Molenaar Witgoed B.V. heeft een ruime voorraad in de winkel of in ons magazijn. Dat betekent dat dat we veel apparaten op voorraad hebben. Vaak kunnen we de volgende werkdag of op korte termijn al bij u leveren.

Uw apparaat geplaatst & getest

Uw aankoop wordt bij u geplaatst en op de bestaande situatie aangesloten en getest, mits anders is overeengekomen. Staat uw apparaat op een etage of wilt u uw apparaat aangesloten hebben op een trekschakelaar? Geen enkel probleem. Voor we vertrekken krijgt u een heldere uitleg over de werking van uw nieuwe aanwinst.

Witgoed plaatsen in schepen, molens of...

We leveren ook apparaten op ongebruikelijke plaatsen. Zo komen wij regelmatig aan boord van schepen of in de molens van Kinderdijk. Bijzonderheden gaan wij dus niet uit de weg. Samen met u zoeken we naar een goede oplossing zodat u zo min mogelijk hinder hiervan ondervindt.

Kosteloos afvoeren oude apparatuur

Desgewenst voeren wij uw oude apparatuur kosteloos af. Tevens ruimen we de rommel op en voeren we verpakkingsmateriaal af. Uiteraard op milieuvriendelijke wijze. Grondstoffen voor hergebruik worden verwijderd.

Witgoed bezorgen in regio Dordrecht en Alblasserdam

Molenaar Witgoed B.V. bezorgt in de Drechtsteden (Dordrecht, Dubbeldam, Ridderkerk, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Sliedrecht) en de Alblasserwaard (Alblasserdam, Oud Alblas, Nieuw Lekkerland, Streefkerk, Kinderdijk).

Meer weten over onze bezorgdienst of het plaatsen van uw witgoed (op een bijzondere plaats)?

Neem gerust contact met ons filiaal in Dordrecht of ons filiaal in Alblasserdam op.

Alle apparaten die wij leveren zijn gemaakt voor 230 volt en 50,0 Hz. Voor de juiste instructies van een correcte plaatsing, verwijzen wij u naar uw gebruiksaanwijzing.