Technische dienst

Service staat bij ons bovenaan. Daarom krijgt u bij een onverhoopte storing aan uw witgoed apparaat te maken met onze eigen technische dienst. Een witgoedapparaat met draaiende onderdelen is aan slijtage onderhevig. In de totale levensduur van het apparaat zult u een paar keer een technicus nodig hebben om dat probleem op te lossen.

Heeft u een storing aan uw wasautomaat, droger, vaatwasser of koelkast?

Wij repareren alle door ons geleverde gerenommeerde merken. Onze eigen technische dienst komt bij u langs om het defect vakkundig te verhelpen. Onze monteurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, want ze worden jaarlijks meerdere keren door de fabrikanten bijgeschoold.

Gecertificeerde technici

Onze reparatiedienst is gecertificeerd door Miele, Bosch, Siemens, AEG, Liebherr en andere bekende merken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bij u thuis storingen aan uw wasautomaat, wasdroger of vaatwasser uitlezen en alle functies ter plekke aan sturen en testen.

Pinnen of contante betaling

Heeft onze monteur de storing aan uw wasmachine, wasdroger of vaatwasser verholpen dan dient u met hem af te rekenen. Dit kan contant, maar voor uw gemak en onze veiligheid gaat onze voorkeur uit naar mobiel pinnen.

Reiniging

Om vervuiling in uw wasautomaat of vaatwasser tegen te gaan is het noodzakelijk dat u regelmatig op een hoge temperatuur wast met een juiste dosering. Mocht u uw apparaat willen reinigen gebruik dan een machinereiniger maar vooral géén soda.

Help, ik heb een storing!

Voor het maken van een afspraak zijn wij te bereiken op 078-6139334 (Dordrecht) en 078-6311044 (Alblasserdam). U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Een bezoek van een monteur brengt kosten met zich mee. Wij hanteren een starttarief van € 70,-. Dit is inclusief BTW en het eerste half uur arbeid. Als de monteur langer bezig is dan een half uur, komt er € 11,- per 10 minuten arbeid bij.